Synlighet_20130617_150dpi.jpg
books-1655783_1920.jpg
Synlighet_20130617_150dpi.jpg

Intro


FÖR ATT BYGGA KULTUR BEHÖVER NI PRAKTISKA & KONKRETA VERKTYG

 

SCROLL DOWN

Intro


FÖR ATT BYGGA KULTUR BEHÖVER NI PRAKTISKA & KONKRETA VERKTYG

 

VERKTYGSLÅDA FÖR KULTURBYGGARE

Alla byggen kräver mångsidiga och praktiska verktyg, likaså kulturbygget. Vi har en fullmatad verktygslåda med böcker, spel och övningar, och tar också fram skräddarsytt material i valfria format och mediakanaler. Vi producerar alltifrån tryckta övningsböcker till digitala inspirationsfilmer.

BOKEN LYCKLIG LÖNSAMHET - om att bygga stark företagskultur

Hur går ni från flummiga värdeord till vinnande beteenden? Hur är företagskultur och värderingar kopplade till finansiella resultat? Hur bygger ni en värderingsdriven kultur i praktiken? Lycklig lönsamhet är en bok för dig som är nyfiken på varför man ska hålla på med kultur- och värderingsfrågor, och hur man gör i praktiken.

VÄRDERINGS- OCH STORYTELLING-SPELET THE FUEL GAME

The Fuel Game är ett värderings-spel där spelarna tränar på att översätta värdeord till konkreta beteenden, och samtidigt tränar sig på storytelling. Spelet kan spelas i många olika sammanhang för att utveckla individer, grupper och organisationer.

 

HANDBOKEn CULTURE BOOST COLLECTION

Culture Boost Collection är en utökad upplaga av Culture Boost tipsbrev som ger dig detaljerade och utökade tips på hur man kan få fart på kultur- och värderings-arbetet. Samlingsvolymen kommer dessutom att inkluderar extra-material som inte publicerats tidigare.
 

books-1655783_1920.jpg

Culture Boost Collection


 

 

 

CULTURE
BOOST
COLLECTION

Culture Boost Collection


 

 

 

CULTURE
BOOST
COLLECTION

EN HANDBOK FULL AV PRAKTISKA KULTURTIPS

Skapa horisontella grupper
Fira misslyckanden
Genomför värderingskampanjer
Lek för att stärka dialogen

Det här är några av de rubriker som finns med i Culture Boost tipsbrev; konkreta kulturtips som vi skickat ut via mail de senaste två åren. Vi har redan hunnit skicka närmare 60 brev, som alla syftar till att bygga en starkare och mer värderingsdriven kultur. När vi fick frågan om vi kan samla alla tips i en Culture Boost Collection så var svaret enkelt: naturligtvis kan vi det!

Culture Boost Collection är en utökad upplaga av Culture Boost tipsbrev som ger dig mer detaljerade och utökade tips kring hur man kan få fart på kultur- och värderingsarbetet. Samlingsvolymen kommer dessutom att inkludera extramaterial som inte publicerats tidigare. Boken riktar sig till ledare, medarbetare inom HR- och kommunikation och övriga som jobbar med organisations- och medarbetarutveckling.

Boken ges inledningsvis ut som e-bok på svenska. 

 

Pris -  99 SEK
inkl. moms


Boken kommer att lanseras våren/sommaren 2017.

Är du redo att beställa? Maila oss på team@visiontakeoff.com.