Vi spenderade förra veckan i Almedalen. Det var en intensiv och mycket intressant vecka med många spännande möten och seminarier. Vi startade veckan med ett eget fullsatt seminarium som ni kan läsa om här. Sedan besökte vi själva många seminarier under veckan och insöp den unika atmosfär som finns i Visby under Almedalsveckan med blandningen av politik och näringsliv.

Vi vill tacka vår fantastiska panel (Pär Larshans, Johan Waller, Fredrik Palmgren, Ambassadör Lisa Emelia Svensson & Emma Rung) för deras engagemang och tankar som skapade ett mycket bra samtal under vårt seminarium. Tack även till SVN som hjälpte oss med det praktiska. 

Tack till alla er som kom till seminariet och ni som hört av er efteråt. Många spännande samtal som vi ser fram emot att fortsätta under hösten. Vi planerar redan för Almedalen 2014 och hoppas se er där!

Johan Waller, Pär Larshans, Lisa Emelia Svensson, Emma Rung, Fredrik Palmgren, Helena Timander & Marie Alani.Fullsatt seminarium i Almedalen med Johan Waller, Pär Larshans, Lisa Emelia Svensson, Emma Rung, Fredrik Palmgren, Helena Timander och Marie Alani i panelen.

Comment